Creo feirer nå 10 000 medlemmer fra hele kulturfeltet. – En milepæl, sier Hans Ole Rian, forbundsleder i Creo.

Creo er Norges største kunstnerorganisasjon og har nå passert over ti tusen medlemmer. De kommer fra blant annet musikk, sceneografi, lyd og lys, administrasjon, tradisjonshåndverk, pedagogikk, dans og teater.

– Det er fantastisk å se at Creo vokser, og at vi nå representerer et stort og bredt utvalg av norsk kulturliv, sier Rian.

Størrelse gir styrke

Rian forteller at medlemsvekst gir en rekke store fordeler. Ved å representere over ti tusen medlemmer følger det større påvirknings- og forhandlingskraft på arbeidsplasser, flere tillitsvalgte, bedre medlemstilbud, bredere faglig kompetanse og så videre.

– Vi får også god politisk tyngde. Det er i fellesskap vi får de til de store gjennomslagene, og sammen skal vi sette gode rammer og vilkår for norsk kulturpolitikk i årene fremover.

Bli med i Creo du også!

En stor takk til alle medlemmer

– Jeg vil takke alle våre medlemmer som gang på gang viser at vi styrker kulturen ved å stå sammen og samarbeide. Takk til alle dere som jobber utrettelig med å skape de små og store opplevelsene. Deres innsats har aldri vært viktigere. Sammen skal vi løfte kulturen!