Gode medlemsfordeler – også i privatlivet!

Creo er opptatt av at våre medlemmer skal ha det bra, både på jobb og utenom jobb. Derfor har du tilgang til mange gode medlemsfordeler gjennom fordelsprogrammet LOfavør.

Som Creo-medlem har du tilgang til advokatforsikring, konfliktlån og en lang rekke rabatterte produkter fra LOfavør innenfor kategoriene Ferie og fritid, Hus og hjem, Personforsikring, Skadeforsikring, Banktjenester og Kredittkort.

Last ned oversikt over LOfavørs tilbud til Creos medlemmer i 2024, Last ned LOfavør-appen, eller les mer om alle fordelene på lofavor.no

Her er noen av de mest populære fordelene:

Som medlem av Creo kan du få en av Norges beste boliglånsrenter fra SpareBank 1. Du får en rente som er konkurransedyktig over tid, i tillegg til din egen rådgiver som gir deg god hjelp og veiledning tilpasset din økonomiske situasjon.

Du har også en rekke andre bankfordeler, som billån og pensjonssparing.

Priseksempel: Nominell rente 5,24 %. Effektiv rente 5,44 %, kr 2 mill. o/25 år, kostnader kr 1.611.351, totalt kr 3.611.351

Les mer og søk her

I tillegg til de kollektive forsikringene som allerede er en del av medlemskapet ditt, kan du også velge individuelle forsikringer som passer deg og dine behov, som for eksempel bil-, båt- og husforsikring. Les mer om forsikringene på denne siden.

Få mer ut av budsjettet ditt! Bruk medlemsfordeler du har på feriereiser, hoteller, leiebil og fornøyelsesparker.
Se alle feriefordelene.

Konfliktlån er en medlemsfordel du kan opprette i SpareBank1 dersom du omfattes av lovlig arbeidskonflikt (streik eller lock-out). Ordningen innebærer at du får betalingsutsettelse på lån, og du kan låne to netto månedslønner til gjeldende boliglånsrente med løpetid inntil 3 år. For å benytte denne ordningen må du først kontakte Creo, og du må ha opprettet et kundeforhold hos SpareBank1.

I medlemskapet ditt har du allerede gratis advokatbistand i spørsmål og tvister knyttet til yrkesutøvelse, men med LOfavør advokatforsikring sikrer du deg også på det privatsrettslige plan. Advokatforsikringen sikrer at du som medlem har rett til ubegrenset advokathjelp innen privatlivets viktigste rettsområder.

Advokatforsikringen leveres av HELP, og koster kr 75,- pr. mnd for Creo-medlemmer.
Denne forsikringen bestilles via innmeldingsskjemaet ved innmelding i Creo.

Lurer du på noe om advokatforsikringen? Kontakt HELP direkte på post@help.no eller tlf. 22 99 99 99

Med LOfavør advokatforsikring får du blant annet:

 • Juridisk rådgivning og advokatbistand ved konflikter og rettssaker innen:
  – barne- og familierett
  – arverett
  – førerkortbeslag ved kjøring i og utenfor arbeidstid (ikke ved rus eller fartsovertredelse)
  – krenkende nettpublisering: WebHELP
  – fast eiendom (unntatt næringsforhold, kjøp og salg av bolig og odels- og åsetesrett)
  – forbrukerkjøp av varer og tjenester (unntatt advokat- og eiendomsmeglingstjenester)
  og reiser, samt privat kjøp og salg av ting
 • Ubegrenset rådgivning fra advokat
 • Dekning av juridiske kostnader opp til 3 millioner kroner i en tvist når saken må løses ved klagebehandling eller i retten.
 • Egenandel på kr 3 000 påløper ved tvist. Denne dekkes av forbundet ditt hvis dere er to medlemmer i husstanden, så fremt du ikke velger å bruke ekstern advokat. Hvis det er kun et medlem i husstanden betaler forbundet kr 1000 av egenandelen, og medlemmet resten.
 • Tilgang til viktige, digitale juridiske avtaler utarbeidet av advokatene i HELP. Du kan også få opprettet juridiske dokumenter gjennom dialog med en av våre advokater.
 • Full dekning av egne og eventuelt idømte sakskostnader, om saken må avgjøres i domstolene.
 • Selvstendig næringsdrivende medlemmer vil i tillegg få hjelp hos Creo i saker om leie av lokaler/studio, samt kjøp av instrumenter. Øvrige tilfeller tilknyttet ditt arbeid kan du kontakte Creo om som tidligere.

HELP har nå lansert en Min side, hvor du kan følge saken din og opprette avtaler og dokumenter digitalt, som for eksempel samboeravtale, kjøpsavtale og testament. I løpet av kort tid er også husleieavtale tilgjengelig. Min Side er et viktig kontaktpunkt mellom deg som kunde og bruker av HELPs tjenester. Gjennom en slik løsning ønsker HELP å gjøre hverdagen enklere og skape trygghet for våre medlemmer. Logg deg inn med din bankID og ta en titt!

Forsikringen gjelder for deg, din ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 20 år. Ved tvist i husstanden gjelder forsikringen for den som har medlemskap i Creo.