Med over 10 700 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon. Vi arbeider for å sikre medlemmene våre bedre lønns, – og arbeidsvilkår, enten de er arbeidstakere eller selvstendig næringsdrivende.

En eller annen gang vil de fleste oppleve uregelmessigheter i et arbeidsforhold. Som medlem i Creo har du alltid tilgang til informasjon, veiledning og bistand i ditt arbeidsforhold. Creo ivaretar også sine medlemmer gjennom vårt arbeid for økt forståelse for kunstnernes betydning i samfunnet gjennom politisk påvirkning og opplysningsarbeid om faglige, kulturpolitiske og kunstneriske emner.

 

Bli medlem

 

Som medlem i Creo får du blant annet:

Pris på medlemskap?

Medlemskontingenten fastsettes på grunnlag av din årsinntekt fra arbeid eller virksomhet innenfor Creos faglige organisasjonsområde. I kalkulatoren kan du enkelt få anslått månedlig pris for deg.

Merk at dette ikke inkluderer ekstra forsikringer som Creos Instrumentforsikring, reiseforsikring, Help advokatforsikring osv.

Medlemskap
+ Innboforsikring
+ Ansvarsforsikring
+ Ulykkeforsikring
+ Grunnforsikring
+ OU-midler
...

Om du har én fast arbeidsgiver, kan du velge at denne trekker og innbetaler kontingenten for deg . Dette utgjør 1,70 % av din brutto inntekt + kollektive forsikringer.

Les mer om vårt kontigentsystem

Student

Vi tilbyr student- og elevmedlemsskap for kr 600,- pr år. LOfavør innboforsikring, Ulykkesforsikring og Ansvarsforsikring er inkludert i studentmedlemskapet.

Les mer om studentmedlemskap her

Bi-medlem

Er du hovedmedlem i et annet LO-forbund kan du være bi-medlem i Creo. Bi-medlemskapet koster 120,- pr. måned. Ulykkesforsikring og Ansvarsforsikring er inkludert i bi-medlemskapet.

Hvem kan bli medlem i Creo?

Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker kan bli medlem i Creo. Vi organiserer blant annet utøvende musikere, dansere, pedagoger, produsenter, musikkterapeuter, scenografer, dirigenter, inspisienter, sufflører, teknikere og kritikere.

Jo flere vi er, desto større gjennomslagskraft har vi!

Medlemsfordeler

Fordelene ved å være medlem i Creo er mange. I tillegg til å sikre deg deg trygghet i ditt arbeidsforhold, har vi forhandlet frem en rekke gunstige forsikringsordninger spesielt tilpasset våre medlemmers behov.

Som medlem i Creo får du blant annet juridisk rådgivning, advokatbistand, søknad- og kontraktshjelp, fri inkassotjeneste, kurs og konferanser – og i tillegg er ulykkesforsikring, ansvarsforsikring og markedets beste innboforsikring inkludert i medlemskapet ditt. Du får også tilgang til Norges beste instrument- og utstyrsforsikring, turnéforsikring for teknikere, advokatforsikring og reiseforsikring fra Europeiske.

Les mer

Har du spørsmål angående medlemskap?  Ta kontakt med oss!

Sentralbord: 23 10 22 10
Ordinær telefontid er kl. 10.00-11.30 og kl. 12.00-14.00

E-post: kontingent@creokultur.no