Her finner du Creos gjeldende rabattavtaler og beskrivelse av hvordan du oppnår de enkelte rabattene. Husk at du som Creo-medlem også har fordeler i LOfavør, feks gode priser på leiebil og hotell. Se www.lofavor.no

Creos rabattavtaler

Skal du på tur med SAS? Som Creo-medlem kan du ta med deg instrumentet ditt, helt kostnadsfritt!

Creo har en avtale med SAS som sier at våre medlemmer kan ta med seg to kolli på inntil 23 kg, uten å betale ekstra gebyr. SAS musikkavtale gjelder på flyvninger innenlands i Norge, og mellom Norge og Europa.

Forutsetningene er at det ene kolliet er et musikkinstrument, og at hele reisen må foretas med SAS.

Oppgi Creos avtalekode for å få et ekstra kolli, avtalekoden finner du ved å logge inn i på Min side.

Husk at instrumentet må registreres og bekreftes av SAS i forkant av reisen. Reise med SAS musikkbillett bestilles på denne siden hos SAS: Reisen bestiller du på denne siden hos SAS.

NB! Tilbudet gjelder ikke SAS GO Light-billetter eller SAS ungdomsbilletter, da det dessverre ikke er mulig å inkludere 2 stk bagasje.

Her kan du lese om å reise med musikkinstrumenter.

Avtalen gjelder også kontrabass!
Reiser du med kontrabass, må du søke om å få den med på grunn av størrelsen. Men flyr du med SAS Music-billett vil den telle som ett av dine to inkluderte kolli. Her kan du registrere spesialbagasje.

Hvilke av SAS’ flytyper tar med kontrabass?
Creo har mottatt følgende redegjørelse fra SAS: «Kontrabassen går inn i alle våre Airbus maskiner og i Boeing 737. Boeing 737-600 har lite lasterom og man kan oppleve at man ikke får bekreftet plass om det er mye annen bagasje på avgangen. Det er ikke plass til kontrabass i SAS’ Bombardier CRJ maskiner (ca 88 passasjerer). CRJ finnes på base i København og SAS har 12 slike. Kontrabass fraktes alltid liggende

NB!

 • Ta med bagasjekvitteringen på reisen
 • Kjøper du eget sete til instrumentet ditt må du alltid ringe SAS og informere om at setet er til et instrument.

 

Skal du spille i USA må du ha visumet ditt i orden. Som Creo-medlem kan du få hjelp til din søknad av Rebeca Toledo. Rebeca har jobbet i musikkbransjen i en årrekke og har hjulpet mange artister med å komme seg over dammen. Rebeca er ekspert på USA, men kan også bistå i andre territorier. For tiden jobber Rebeca med management og har blant annet ansvaret for Ida Jenshus.

Rebeca bistår Creos medlemmer med visumsøknader for kr. 5 000 per person (ordinær pris: 6 000). Dersom arbeidet med søknaden overstiger 15 timer faktureres kr. 500 per time.

Ta kontakt med post@creokultur.no om du ønsker å vite mer om dette,  eller ta direkte kontakt med Toledo på rebeca0177@gmail.com.

Som Creo-medlem får du 25% rabatt hos Avis bilutleie i Norge. Rabatten gjelder for selve leien og ikke på forsikringer og mva. Tilbudet gjelder også varebil.

Slik bestiller du leiebil:

Ring reservasjonskontoret på 66 77 10 10. Husk å oppgi avtalekode (Awd.nr.) T127002

eller

besøk avis.no og legg inn avtalekoden i feltet hvor det står ‘Avis Worldwide Discount’

Ved henting av bil må du fremvise Creos medlemskort (LOfavør-kortet) for å få rabatten.

Som medlem i Creo får du rabatt på alle* varer hos Hadeland Glassverks butikker og på nett.

15 % rabatt på alle ordinære varer*

Du får 15 % rabatt på alle ordinære varer, både på Hadelands Glassverk og i nettbutikken.

For å handle i nettbutikken www.hadeland.com bruker du egen kode for Creos medlemmer. Koden finner du på Min Side.

*Gjelder ikke belysning, mat og drikke, Icon eller allerede rabatterte varer.

 

Velkommen til Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industrihåndverksbedrift med kontinuerlig drift.

På Hadeland Glassverk kan du oppleve glassblåserkunsten tett på og selv prøve deg som glassblåser. Du finner også et stort utvalg butikker med alt fra glassprodukter, lamper, porselensvarer, kjøkkenutstyr, klær og sko, interiør og spennende mat og drikkevarer.

Her finner du også fire ulike spisesteder som byr på alt fra ferske bakevarer til ekte italiensk pizza, deilige lunsj- og middagsretter og boblevafler med is.

Alle Creos medlemmer får 20% avslag på Øvingshotellets solistrom.
Du må være forberedt på å fremvise medlemskort fra Creo.

 

Som medlem av Creo får du 15% rabatt på bruk av Fiken.

Fiken er laget for at du, som «ikke-økonom», enkelt skal kunne gjøre ditt eget regnskap på nettet. Dette innebærer blant annet:

Her er en liten introduksjonen til Fiken. Du kan prøve gratis og uforpliktende i 30 dager. Hvis det er noe du lurer på, så kan du sende Fiken en e-post på kontakt@fiken.no.

For å få rabatt i Fiken gjør du følgende:
 1. Hvis du allerede har en bruker i Fiken kan du fylle ut skjema for å få rabatten lagt til her.
 2. Dersom du ikke har en bruker i Fiken fra før og ønsker prøve gratis i 30 dager kan du registrere deg her. Oppgi Creo og medlemsnummer ved bestilling.
Creo har inngått en avtale med SendRegning AS, som gir alle Creo-medlemmer en eksklusiv 30 % rabatt på faktureringstjenesten sendregning.no.
For å benytte deg av denne rabatten, vennligst send en e-post til SendRegning fra den e-postadressen du har oppgitt ved registreringen hos SendRegning. Husk å inkludere ditt Creo-medlemsnummer i e-posten for å bekrefte ditt medlemskap og aktivere rabatten.

Hvordan ta i bruk tjenesten:

Legg inn mottakers navn og adresse, en beskrivelse av hva fakturaen gjelder, samt beløp og forfallsdato. Dine egne forhåndsregistrerte data, som navn og kontonummer, fyller tjenesten automatisk inn. Du velger selv om fakturaen skal sendes mottaker som epost eller som brevpost. Du får automatisk melding per epost om når det er på tide å sende purring eller inkassovarsel. Sendregning kan nå også tilby inkassotjenester.

Tilleggskommentar fra Sendregning: For øvrig må dere bare kontakte oss hvis det er noe dere trenger eller ønsker i forbindelse med vår faktureringstjeneste. Kulturarbeidere i alle sjangere utgjør en stor del av vår kundemasse, så om noen av deres medlemmer har spesielle behov e.l. ved fakturering, så er vi høyst lydhøre.

Creo-medlemmer får 10% rabatt på trykking av plakater, flyere og visittkort hos Nilz & Otto. De er også behjelpelig med trykksaker av andre formater og omfang – samt design – og tips/råd om tekniske spørsmål, som for eksempel krav til levering av trykkfiler.

Flyers, visittkort og plakater i A4 og A3 vil vi kunne levere på 1-2 dager.

Plakater i A2 og 50×70 cm vil normalt ta 3-5 dager.

Vi forutsetter at ferdige trykkfiler leveres i PDF-format.

Priseksempler:
150 stk. visittkort, 4+0                   kr 560,-
250 stk. flyer A5, 4+0                     kr 660,-

Prisene er oppgitt ekskl. mva. Betaling skjer med kort ved henting i butikken i 1 etg. i Hausmanns gate 6.

Spørsmål om priser og andre spørsmål rettes til Nilz & Otto direkte, kontaktinfo finner du her.

Creo har inngått en meget gunstig rabattavtale med Oslos eldste flygel- og pianofirma. Avtalen gir Creos medlemmer 10 % rabatt på korttidsleie (inntil 1 uke) av piano og flygel, 10 % rabatt på stemming og vedlikehold, og 10 % rabatt på ordinær pris ved kjøp av piano eller flygel. Aspheim leverer til hele landet.

Du må oppgi medlemsnummer i Creo for å benytte tilbudene.

Aspheim Flygel- og Pianosenter AS startet allerede i 1924 og har fem dedikerte og høyt kvalifiserte ansatte som yter service over hele landet. Aspheim flygel- og pianosenter har i alle år konsentrert seg om akustisk piano og flygel, og har bygget opp en unik kompetanse på dette området. På Aspheims hjemmeside kan du lese mer om hva firmaet tilbyr.

Phoenix Klinikken tilbyr akupunktur, massasje, urtemedisin, personlig trener, pilates og qi gong. Som Creo-medlem får du 25 % avslag på første konsultasjon og 15 % avslag på alle andre behandlinger.

Phoenix Klinikken ligger ved Youngstorget i Oslo. Klinikken bygger på en helhetlig tankegang og tilnærming til mennesket. Behandlingsteamet består av terapeuter med bred faglig erfaring og ulike kompetanser som samarbeider på tvers av fagområder for å sikre best resultat.

Klinikkens behandling av artister på Øya, Slottsfjell og på klinikken året rundt har bidratt til nær kjennskap til problemer og lidelser som ofte går igjen hos kunstnere og artister fra ulike bransjer. Dermed kan Phoenix Klinikken tilby svært effektiv veiledning og behandling enten det er akutt, kronisk eller forebyggende.

Les mer om klinikken her

Her kan du bestille time, husk å oppgi at du er Creo-medlem når du bestiller!

Har du nedsatt hørsel eller andre hørselsutfordringer? Da kan Egere Audiopedagogisk Rådgivning være noe for deg.

Audiopedagog Ann-Kristin H. Wikheim tilbyr behandling og veiledning ved alle former for hørselstap hos voksne mennesker (medfødt, ervervet, arbeidsrelatert) og andre hørselsutfordringer som hyperacusis (en type nedsatt lydtoleranse), tinnitus og sykdommen Ménière.

Egere Audiopedagogisk Rådgivning ligger sentralt i Asker, men de tilbyr også behandling via Skype eller Facetime hvis du bor langt unna. Utgiftene til behandling dekkes av i sin helhet av HELFO hvis du har henvisning fra lege. Tinnitusbehandling dekkes ikke av HELFO, men som Creo-medlem får du 20% rabatt på øresus/tinnitusbehandling hos Egere.

Egere Audiopedagogisk Rådgivning skreddersyr rådgivningen til den enkeltes behov med blant annet:

 • Informasjon
 • Rådgivningssamtaler hvor mestring og kommunikasjonsstrategier er viktige temaer.
 • Avspenning, fokuseringtrening
 • Lydtrening ved nedsatt lydtoleranse
 • Pedagogisk oppfølging i bruk av hørselstekniske hjelpemidler som f.eks samtaleforsterker
 • Les mer og bestill time på www.egere.no

Som medlem i Creo får du fra 15-40% rabatt ørepropper, in-ear monitors og tilbehør hos Hantek Audio. 
Ta kontakt med Hantek Audio på kontakt@hantek.no med ditt medlemsnummer og hvilke produkter du er interessert i, slik at du kan få korrekt rabattkode.

Gjeldende rabatter gjelder for Creo-medlemmer:

 • Formstøpte støypropper – 25%
 • Custom In-ear monitors – 15%
 • Universale ørepropper – 40%
 • Tilbehør – 30% 
 • Ørestøp som blir tatt hos Hantek Audio – 300 kroner

 

Hantek Audio – Norges spesialist på formstøpte ørepropper.

 

Creos medlemmer får 20% rabatt på Minuendos Ørepropper.

Disse er spesielt utviklet og produsert i Norge for musikkelskere og er helt uten elektronikk og batterier. Les mer på Minuendos nettside.

Med Minuendo Adjustable kan du selv velge hvor mye demping du vil ha. Fra -7 til -25 dB, noe som gjør at de egner seg godt for øving og konsert. Du trenger ikke ta dem ut av ørene for å regulere dempingen.

Minuendo LIVE har en demping på -17 dB og beregnet for konsert-publikum.
Felles for Minuendos ørepropper er at de ikke endrer lydbildet -de bare senker volumet. Minuendos ørepropper kommer med et praktisk etui, over 10 ulike par tupper slik at de passer alle ører, og er magnetiske slik at de kan henge rundt halsen i den medfølgende snoren.

Rabattkode og informasjon finner du i Min Side.