Digitalt Samtaleforum, 18.09.2024

Psykisk helse

Når: 18.09, kl. 10:00 – 12:00 
Hvor: Online (du får lenke tilsendt ved påmelding)

Musikere og scenekunstnere opererer i et miljø preget av ekstreme krav til prestasjon. Samtidig møter de et arbeidsliv som ofte er preget av høyt tempo, intens konkurranse, og konstant usikkerhet. Hvordan kan vi ta kontroll over en stressende arbeidshverdag? Og hvilke verktøy har vi tilgjengelig for å møte angst og uro på en konstruktiv måte? 

Meld deg på her.

Visuell skillelinje

Om Digitalt Samtaleforum

Vi har fått mange henvendelser fra medlemmer som ikke bor i Oslo, men som gjerne ønsker å delta i våre samtaleforum. Derfor tester vi denne høsten for første gang ut et digitalt Samtaleforum. Du kan bli med på alle, eller du kan bli med på hvert enkelt arrangement som du ønsker, og delta på de temaene som interesserer deg mest. 

Visuell skillelinje

En bedre arbeidshverdag

På Samtaleforum får du muligheten til å delta aktivt i samtaler om ulike aspekter av psykisk helse innen kulturbransjen. I tillegg vil du få verktøy og innsikt som kan hjelpe deg til en bedre arbeidshverdag.

Formatet er designet for å fremme en dypere forståelse og åpenhet rundt temaer som ofte er vanskelige å diskutere i mer tradisjonelle kurs- eller panelsamtaler.

Samtalene ledes av Marcus Resch Ånestad, en erfaren samtaleterapeut og daglig leder i Nion, som har hatt samtaleterapi med over 100 av Creos medlemmer. Han vil fokusere på viktige temaer som direkte påvirker kunstnere og kulturarbeidere.