Arrangement, 08.03.2024

Creo Oslo

Hvor: Youngstorget (se etter Creo-fane og banner) og Uhørt
Når: Kl. 17.30 (møt opp i god tid,slik at vi får stå sammen)

Fredag 8.mars skal Creo feire og hedre kvinners sosiale, økonomiske, kulturelle og politiske prestasjoner! Dette blir vår tid til å markere og reflektere over kvinners rettigheter og dessverre mange fremdeles uløste utfordringer.

 

Stå sammen med Creo i kampen mot diskriminering

Markeringen understreker nødvendigheten av likestilling mellom kjønn. Dette er en god og viktig anledning til å stå sammen i kampen mot diskriminering, og styrke kvinners posisjon i samfunnet. Det er i dag fortsatt stort behov for sosial rettferdighet. Derfor er det viktig for Creo å rette oppmerksomheten mot spørsmål som lønnsforskjeller, trakassering, hets mot kvinner på arbeidsplassen og andre urettferdigheter kvinner støter på i arbeidslivet.

Delta i et engasjert felleskap 

Creo Oslo er et engasjert regionlag og fellesskap, hvor vi i samarbeid med hovedkontoret jobber for kunstneres rettigheter og et inkluderende kulturliv. Vi håper derfor at du som kunst- og kulturarbeider ønsker å delta under vår fane, som en del av vårt fellesskap, som setter fokus på kreativitet og likestilling! Gjennom Creo ønsker vi at kvinner i kunst- og kulturlivet, og deres rolle og bidrag til samfunnet blir synliggjort.

Så kom og bli med oss på Youngstorget 8.mars for å markere, feire og kjempe for en mer rettferdig fremtid!

Facebookarrangement

Visuell skillelinje

Feiringen fortsetter på Uhørt

I etterkant av markeringen, møtes vi på Uhørt for hyggelig prat og sosialisering. Creo Oslo spanderer noe lett mat og en overraskelseskonsert. Alle er velkomne og det er helt gratis!

Program:

  • Kl.17:30 – Oppmøte på Yongstorget under fanen til Creo Oslo. Vi deler ut bannere, plakater og buttons. Ta gjerne med egne plakater om det ønskes!
  • Kl.18:00 – Offisiell markering
  • Kl.19:00 – Turen går videre til Uhørt for mat, hygge og fest
  • Kl.19:30 – Velkommen av Creo Oslo
  • Kl.19:35 – Kort oppsummering av markeringen og radiosamtale med Creo og radiOrakel
  • Kl.19:45 – Spising, mingling og diverse moro
  • Kl.21:30 – Konsert med Tidstyv!
  • Kl.22:30 – Offisiell avslutning av Creo-arrangement, men festen fortsetter videre for de som ønsker å bli værende
Visuell skillelinje

Bli med på gratis konsert med Tidstyv! 

Tidstyv spiller rock på norsk, og er forankret i punk, pop, metall og rock. Med frontvokalist Hanne som synger på nynorsk, gir de en ærlig tolkning på følelser rundt det å være menneske, og leverer et forrykende liveshow!

Bare etter sine første utgitte låter spilte de på prestisjetunge konserter som Klubbøya, under Øyafestivalen 2023, varmet opp for Bokassa på Vulkan Arena og spilt på en myriade av landets feteste scener. De har og høstet mange gode anmeldelser fra bl.a Ballade, Musikknyheter, Dagsavisen osv.