Arrangement, 08.03.2024

Creo Oslo

Hvor: Youngstorget (se etter Creo-fane og banner) og Uhørt
Når: Kl. 17.30 (møt opp i god tid,slik at vi får stå sammen)

Fredag 8.mars skal Creo feire og hedre kvinners sosiale, økonomiske, kulturelle og politiske prestasjoner! Dette blir vår tid til å markere og reflektere over kvinners rettigheter og dessverre mange fremdeles uløste utfordringer.

 

Stå sammen med Creo i kampen mot diskriminering

Markeringen understreker nødvendigheten av likestilling mellom kjønn. Dette er en god og viktig anledning til å stå sammen i kampen mot diskriminering, og styrke kvinners posisjon i samfunnet. Det er i dag fortsatt stort behov for sosial rettferdighet. Derfor er det viktig for Creo å rette oppmerksomheten mot spørsmål som lønnsforskjeller, trakassering, hets mot kvinner på arbeidsplassen og andre urettferdigheter kvinner støter på i arbeidslivet.

Delta i et engasjert felleskap 

Creo Oslo er et engasjert regionlag og fellesskap, hvor vi i samarbeid med hovedkontoret jobber for kunstneres rettigheter og et inkluderende kulturliv. Vi håper derfor at du som kunst- og kulturarbeider ønsker å delta under vår fane, som en del av vårt fellesskap, som setter fokus på kreativitet og likestilling! Gjennom Creo ønsker vi at kvinner i kunst- og kulturlivet, og deres rolle og bidrag til samfunnet blir synliggjort.

Så kom og bli med oss på Youngstorget 8.mars for å markere, feire og kjempe for en mer rettferdig fremtid!

Visuell skillelinje

Feiringen fortsetter på Uhørt

I etterkant av markeringen, møtes vi på Uhørt for hyggelig prat og sosialisering. Creo Oslo spanderer noe lett mat og en overraskelseskonsert. Alle er velkomne og det er helt gratis!

Program:

  • Kl.17:30 – Oppmøte på Yongstorget under fanen til Creo Oslo. Vi deler ut bannere, plakater og buttons. Ta gjerne med egne plakater om det ønskes!
  • Kl.18:00 – Offisiell markering
  • Kl.19:00 – Turen går videre til Uhørt for mat, hygge og fest
  • Kl.19:30 – Velkommen av Creo Oslo
  • Kl.19:35 – Kort oppsummering av markeringen og radiosamtale med Creo og radiOrakel
  • Kl.19:45 – Spising, mingling og diverse moro
  • Kl.21:30 – Konsert med surprise band!
  • Kl.22:30 – Offisiell avslutning av Creo-arrangement, men festen fortsetter videre for de som ønsker å bli værende