Kurs, 25.08.2022

For nyetablerte scenekunstnere

Når:  25. august 2022, 10.00 – 12.00
Hvor: Creo Brugata 19, 1. etg. 0186 Oslo
Hvem: Kurset rettes mot nyetablerte scenekunstnere

Pris: kr. 50,-
Påmelding
Påmeldingsfrist: 24.08.2022 kl. 12.00
Max antall påmeldte: 30 pers.

I en arbeidshverdag som frilans og selvstendig næringsdrivende scenekunstner er det en del av jobben å stå i forhandlinger med flere forskjellige arbeids/oppdragsgivere gjennom et arbeidsår. Men hvilke spilleregler gjelder egentlig i en forhandlingssituasjon? Hvordan går man frem for å oppnå det man ønsker, hvilke praktiske ferdigheter kreves, og hva er riktig og galt å gjøre i situasjonen?

I minikurset «Forhandlingsteknikk» går advokatfullmektig i Creo, Espen A. Eldøy, igjennom grunnleggende forhandlingsteknikker og strategier. Formålet med kurset er å gi deg som deltager konkrete verktøy du kan bruke, gjennom presentasjon og øvelser, slik at du kan sikre et bedre resultat neste gang du forhandler en kontrakt.

Kurset krever ingen forberedelse, og gjennomføres som et foredrag med praktisk gruppearbeid. Ta med noe å notere med og på!

Meld deg på her!

 

Om kursholder
Espen Eldøy jobber som advokatfullmektig i Creo, forbundet for kunst og kultur, og har sin hovedkompetanse innen arbeidsrett, trygderett, avtalerett og opphavsrett.

Om arrangør
Kurset arrangeres av Creo, i samarbeid med Skuespiller- og danseralliansen, Proda profesjonell dansetrening, og Norsk Skuespillersenter.