Kurs, 05.06.2020 - 05.06.2020

Webinar

Dato: 5. juni kl. 11:00-12:30

Hvordan kan du gi kroppen din bedre arbeidsvilkår mens du spiller og synger? Er det mulig å føle seg sterk, fri og mer avslappet etter en øvingsøkt? Hvordan kan du sitte og stå for å føle deg mindre anspent mens du spiller og synger?

Dette er noen av spørsmålene du får svar på under neste Frilansfrokost. Kurset er en generell introduksjon til Timani, og gir deg konkrete verktøy og tips du kan ta med deg inn i hverdagen som musiker. Kurset tar for seg problemstillinger vi står overfor i en hverdag som musikere der vi utfører repeterte bevegelser med stor nøyaktighet. Du lærer grunnleggende øvelser og anatomi som gir avlastning til slitne muskle. Øvelsene blir demonstrert tydelig med musikere som eksempel, slik at du enkelt kan forstå hvordan dette kan brukes når du kommer på øvingsrommet.

Gå til påmelding

 

Tina Margareta Nilssen er selv klassisk pianist. Hun har spilt inn 4 kritikerroste innspillinger på plateselskapet 2L i tillegg til utstrakt konsertvirksomhet i inn – og utland. Hun har  en rekke utdanninger innen kropp og psyke, blant annet som muskelterapeut, yogalærer, personlig trener og mental coach.

Tina jobber som coach i ArtEx – programmet i Talent Norge, og som Timanilærer ved Norges Musikkhøgskole og Musikakademie Basel. Hun er grunnlegger og leder ved Institutt for musikerhelse og bevegelse i Oslo, og har gjennom de siste 12 årene utviklet metoden Timani som nå undervises av 125 musikere i 15 land.

 

Frilansfrokost arrangeres av Creo – forbundet for kunst og kultur, Samspill International Music Network, Nordic Black Theatre & Cafeteatret og MØST