Konferanse, 16.06.2021

Digital konferanse

Nytt flertall – et mer rettferdig Norge

Kommunalkonferansen 2021 – Direktesendt fra Riksscenen – 16. juni, kl. 10.00 – 15.00

 

LO Kommune har gleden av å invitere deg til årets digitale Kommunalkonferanse!

Årets valgverksted byr på et variert og spennende program som etterstreber å gi deg argumentene og kunnskapen du trenger frem mot årets stortingsvalg.

Vi ønsker å engasjere til økt deltakelse i valgkampen. Årets Kommunal har derfor fått tittelen «Nytt flertall – et mer rettferdig Norge». Økende ulikhet og klasseskiller, et godt arbeidsliv for alle og tillitsreform er derfor blant temaene som vil stå høyt på dagsorden den 16. juni.

Programmet finner du her!

Programledere for årets digitale konferanse er radio- og fjernsynsjournalist Nina Stensrud Martin og journalist og forfatter Erik Aasheim. I tillegg har vi invitert alle partilederne på Stortinget til valgkampdebatt og dueller. Kjente samfunnsdebattanter som Shazia Majid, Linn Stalsberg og Marianne Marthinsen er også bekreftet til programmet. Du møter selvsagt også alle forbundslederne i LO Kommune.

Nils Brenna, kjent fra radioprogrammet «Sånn er du», er dessuten bekreftet til årets program. Under overskriften «Sånn er dere» skal han fortelle hvordan deltakerne på årets Kommunal skiller seg fra resten av Norges befolkning.

Til det kunstneriske programmet kommer rapper og fersk spellemannsprisvinner Musti, artist Trine Rein, musikkgruppa Gammalgrass og folkedanseren Vilde Westeng sammen med hardingfelespiller Birgit Haukås. I tillegg skal slampoet og forfatter Guro Sibeko levere hardtslående poesi.

Konferansen sendes direkte fra Riksscenen i Oslo og legges ut på www.kommunal.no

Meld deg på til årets digitale konferanse nå!

Deltakelse er gratis!

 

Facebook-arrangementet