Kurs, 04.09.2020

Frilansfrokost

Hvorfor er mental trening viktig? Hvilke ubevisste mentale prosesser påvirker trivsel og prestasjon i det daglige? Og hvordan skal vi mestre de utfordringene vi står overfor i forbindelse med koronapandemien?

Koronapandemien har ført til betydelig usikkerhet om fremtidig jobb, økonomi og endringer i arbeidssituasjonen for svært mange kunstnere og kulturarbeidere. Mental trening kan bidra til å sette oss i en bedre situasjon mentalt og ytelsesmessig, i situasjoner der vi opplever press.

Mental trening handler om å bli bevisst og oppmerksom på egne svakheter og styrker – å være i stand til å utvikle sine mentale og fysiske ressurser maksimalt. Mental trening kan være avgjørende om man ønsker å bli god på noe, og mestre situasjoner som er forbundet med intenst press. Mental trening er også viktig om man ønsker å reagere med motivasjon og energi istedenfor å bli sint eller lei seg i møte med feil, nederlag, konflikt og tøffe perioder.

 

Fysisk oppmøte på Kulturhuset i Oslo (begrenset til 30 deltakere). Samtalen sendes også digitalt via Musikkhjemmekontoret på Facebook/Vimeo.

 

Disse møter du:

Philip Dammen ble Dr. Philos med utgangspunkt i doktorgrad om psykisk forankrede plager og psykisk endring. Han er i dag Dr. Philos emeritus ved Norges Musikkhøyskole. Philip Dammen har arbeidet med prestasjonsforberedelser og psykisk oppbygging av musikere, dansere og skuespillere i flere tiår.

Christine Thomassen er nestleder i Creo – forbundet for kunst og kultur. Hun har bakgrunn som ballettdanser, og jobbet ved Den Norske Opera & Ballett i nesten 20 år. Gjennom Creo jobber Christine for å bygge opp det medisinske fagområdet Scenekunstmedisin.

 

Påmelding her

 

Frilansfrokost arrangeres av Creo, Samspill, Nordic Black Theatre og MØST.