Konferanse, 05.12.2022

Infomøte

Hvor: RØØR i Oslo
Når: mandag 5. desember, kl. 18.00

Velkommen til det aller første møtet med Motebransjen i Creo!

Med mer enn 10 500 medlemmer er Creo Norges største kunstner- og kulturorganisasjon. Creo arbeider for å sikre sine medlemmer bedre lønns- og arbeidsvilkår, enten de er arbeidstakere eller selvstendig næringsdrivende.

Vil du vite mer om hva en fagorganisasjon gjør, og hvordan Creo er en relevant aktør deg som jobber i motebransjen? Bli med på bransjemøte, 5. desember på RØØR i Oslo!

 

Program:

Nestleder i Creo, Christine Thomassen, og kommunikasjonssjef i Creo, Linda Ringstad vil holde en introduksjon om Creo. Deretter vil opphavskvinnen for motebransjens faglige sammenslutning, Sara Skogøy, fortelle mer om hva sammenslutningen har jobbet med i løpet av sitt første driftsår.  Vi vil også åpne for spørsmål og diskusjon.

Aktuelle temaer vi tar opp er:

  • Hva gjør en fagorganisasjon
  • Lønns, – og arbeidsvilkår
  • Kontrakter og avtaler
  • Internships
  • Oppdrag

 

Motebransjen i Creo er en sammenslutning for alle som utdanner seg eller arbeider innenfor design, makeup, er stylist eller modell i motebransjen. Dette inkluderer både deg som jobber frilans eller er ansatt i et selskap. Vår viktigste oppgave er å skape et fellesskap i bransjen. Sammen skal vi styrke medlemmers rammebetingelser, samt skape en felles arena for engasjement og inspirasjon.