Kurs, 07.03.2024

Frilansfrokost

Hvor: Creos lokaler, Brugata 19, 0186 Oslo
Når: 7.mars, 10.00 – 12.00 
Kursholder:
Chi Ton

For å nå frem i søknadsbunken kan det være avgjørende å forstå hvordan hele søknadsprosessen fungerer, hvilke spørsmål fagutvalgsmedlemmer stiller og hvor fokuset i innholdet bør være.

I dette praktiske kurset får du innsikt i hvordan navigere seg i en jungel av tilskuddsordninger, hva saksbehandlere ser etter i en god søknad, og ikke minst viktigheten av hvordan budsjett henger sammen med søknaden. Her blir det også muligheter for å stille spørsmål.

Dette kurset er nå fullbooket. Ønsker du å få det med deg likevel? Se dette, og mange andre nyttige foredrag, på Kontordagen Oslo 11. april – les mer og meld deg på her: kontordagen.no!

 

Påmelding

Visuell skillelinje

Program

Prosjektbeskrivelse / søknad (45 min)

  • Innføring i grunnleggende søknadsskriving
  • Hvordan jobber et fagutvalg – prosessen fra «innsiden»
  • Forberedelser
  • «Must have» vs «Nice to have»

Pause

  • Budsjett (30 min)
  • Budsjettinnhold
  • Søknadssum
  • Sammenhengen mellom søknad og budsjett

Spørsmål (15 min)

Visuell skillelinje

Om kursholder:

Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur. I dag jobber hun som daglig leder i den prestisjetunge litteraturprisen Brageprisen og prosjektleder i Forleggerforeningen. Chi har tidligere også jobbet hos blant annet NOPA og Kulturrådet.

Chi har mange aktive verv i styrer og fagutvalg (Norsk Publikumsutvikling, Unge Viken Teater, Music Norway, Creo Oslo, INN – etniske minoriteter i norsk kulturliv m.fl.), holder både kurs, foredrag, seminarer og kurraterer samtalepaneler. Chi er blant annet nestleder i Creo Oslo styret.

Det er med stor fordel at hun har jobbet på «alle sider» av bordet (saksbehandler/forvalter, fagutvalg og søker), vært hands-on og involvert i alle ledd av en produksjon/prosjekt og samtidig være opptatt av å gjøre feltet mer tilgjengelig og representativt, når hun skal holde kurs om søknadsskriving eller veilede folk videre i sine karrierer.

 

Foto: CF Wesenberg / Kolonihaven studio

 

Frilansfrokost arrangeres av Creo og Creo Oslo