Kurs, 02.12.2022

Sang og dramatisk tekst

Hvem: Alle MTF- og Creo-medlemmer kan delta. Ikke-medlemmer må ha relevant utdanning og/eller erfaring.
Maksimum antall deltakere: 8 aktive, 20 passive (tilskuere).
Deltakeravgift aktive: Medlemmer: 300 kr. Ikke-medlemmer: 600 kr. Studenter (medlem og ikke-medlem): 50 % rabatt.
Deltakeravgift observatør: Medlemmer: 50 kr. Ikke-medlemmer: 150 kr. Studenter (medlem og ikke-medlem): 50 % rabatt.
Hvor: Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1, 0157 Oslo
Når: 2. desember 2022, kl. 12-17

Meld deg på her!

 

MTF Prøverom gir scenekunstnere mulighet til å prøve ut et ønsket materiale for arbeidende krefter i bransjen, som regissør, musikalsk leder eller senior utøver. Fokus for Prøverom er interpretasjon, språk, metode, teknikk og formidling, innen fremførelse av sang og dramatisk tekst. Dette prøverommet har hovedfokus på sangteknikk og auditiontrening.

Egen pianist hentes inn til hvert prøverom.

Det er 8 aktive plasser. Hver deltager får 30 minutter èn til èn arbeid med mentor og pianist. Det er åpent for 20 observatører pr. prøverom.

 

Forberedelse

Forbered 1 sang du ønsker å arbeide med. Det er viktig at du vet eksakt hva du ønsker å fokusere på under ditt arbeid med mentor, og at du formidler dette raskt og effektivt ved start av din tildelte tid. Materialet må kunnes utenat.

Form: Mesterklasse
Ta med: Noter til pianist

 

Kursholder

Ole Anton Thomassen er utdannet ved Barrat Due Musikkinstitutt og har tatt master ved Universitetet i Oslo. I etterkant har han tatt sertifisering i Estill Voice Training System og i ReVoice stemmemassasje. Han har undervist i musikkteater ved Bårdar Akademiet i 21 år og ved NSKI siden høsten 2019.

Han jobber og har jobbet med mange skuespillere i musikalproduksjoner ved både Oslo Nye Teater og Nationaltheatret. Han har også vært sangveileder på Wallmans salonger. Han er levende opptatt av musikkteatersjangeren og elsker å lære nye undervisningsmetoder. Oles største inspirasjonskilder er Oren Brown og Susanna Eken, samt metodene Estill Voice Training System og Complete Vocal Technique.