Kurs, 13.03.2023

Musikkteaterforum i Creo inviterer til Prøverom med Trine Bariås-Kvitstein, med fokus på auditionlåter.

Dato: 13. mars 2023, kl. 10-15
Hvem: Alle MTF- og Creo-medlemmer kan delta. Ikke-medlemmer må ha relevant utdanning og/eller erfaring.
Hvor: West End Studios, Stavangergata 42, 0467 Oslo

Forberedelse:  Forbered 2 sanger du ønsker å arbeide med. Det er viktig at du vet nøyaktig hva du ønsker å fokusere på under ditt arbeid med mentor, og at du formidler dette raskt og effektivt ved start av din tildelte tid.
Materialet må kunnes utenat. Du må selv finne og ta med backingtrack på kursdagen.

Ta med: Notemappen din. Mat og drikke. Backingtrack på avspillingsenhet (mobil, f.eks.), det vil ikke være repetitør til stede. Les mer om backingtrack lenger ned på siden. Skrivesaker til å notere.

Påmelding:
Trykk her for å komme til påmelding for deltakere.
Trykk her for å komme rett til påmelding for observatører. 

Det er 8 aktive plasser.
Hver deltager får 30 minutter én til én arbeid med mentor og pianist.
Det er åpent for opptil 20 observatører pr. prøverom. 

 

Mer informasjon

MTF Prøverom gir scenekunstnere mulighet til å prøve ut et ønsket materiale for arbeidende krefter i bransjen, som regissør, musikalsk leder eller senior utøver. Fokus på klassene er interpretasjon, språk, metode, teknikk og formidling, innen fremførelse av sang og dramatisk tekst.

Dette prøverommet er spesielt for deg som er under utdanning eller er ny i bransjen! Trine har tidligere hatt MTF-kurset «Musikalartistens verktøykasse» om hvor viktig det er å ha god basiskunnskap om musikalhistorie for å kunne velge interessante låter på audition. Historiefortelling er det viktigste i musikkteater. Men det er også viktig å identifisere ditt Unique Selling Point! Hvilke jobber er du aktuell til å få, og hvordan skal du få dem.

Prøverommet blir lagt opp litt annerledes enn vi pleier, da det ikke er pianist, så du må ta med backingtrack! Det vil alltid være auditions som ikke har repetitør, eller som ber om at man tar med egen musikk. Dette er derfor nyttig kunnskap og erfaring å ha med seg. Det finnes mange backingtracks på YouTube eller Spotify. Det er òg mulig å transponere på nett (søk «Transpose mp3 online free» f.eks.) hvis du helst vil ha det i en annen toneart.

Eventuelt kan du be en pianist om å spille inn for deg. Du kan også sende oss en e-post dersom du har problemer med å finne backingtrack, så skal vi prøve å hjelpe. Send inn to sanger du kunne tenke deg å synge på audition, men ta også med deg mappa di. Sammen skal vi jobbe oss gjennom alles auditionmapper, slik at vi kan finne stoffet hvor vi får vist oss fra vår beste side på audition!

Trine Bariås-Kvitstein har sin utdannelse fra Guildford School of Acting og Bårdar Akademiet. Hun har medvirket i store musikaler som blant annet: «Chess», «The Sound of Music» og «Phantom of the Opera» (Alle på Folketeateret), Into the Woods (Det Norske Teatret) «Grease» (Chateau Neuf), Søster Margaretta i «The Sound of Music» (Kilden Teater) «Terje Vigen- en musikal» (Kilden/Fjæreheia) og Kaptein Sabeltann-showet i Kjuttavika. Hun er en aktiv dubber og gav også ut egen juleplate i 2019 «Trui Alltid Ljoset Ser» Trine sitter i styret til Musikkteaterforum i Creo og vært et engasjert medlem siden starten.