Kurs, 10.02.2024

Sami Music Week

Tid: Lørdag 10. februar kl. 14.00
Sted: Thon Hotel Alta, konferanseavdelingen

For å nå frem i søknadsbunken kan det være avgjørende å forstå hvordan hele søknadsprosessen fungerer, hvilke spørsmål fagutvalgsmedlemmer stiller og hvor fokuset i innholdet bør være.

I dette praktiske kurset får du mulighet til å få innsikt i hvordan navigere seg i en jungel av tilskuddsordninger, hva saksbehandlere ser etter i en god søknad, og ikke minst viktigheten av hvordan budsjett henger sammen med søknaden. Her blir det også muligheter for å stille spørsmål.

 

Innhold

Prosjektbeskrivelse / søknad (45 min)

  • Innføring i grunnleggende søknadsskriving
  • Hvordan jobber et fagutvalg – prosessen fra «innsiden»
  • Forberedelser
  • «Must have» vs «Nice to have»

Pause

  • Budsjett (30 min)
  • Budsjettinnhold
  • Søknadssum
  • Sammenhengen mellom søknad og budsjett

Spørsmål (15 min)

 

Meld deg på her!

 

Kursholder

Chi Ton har siden 2003 jobbet i kulturlivet som live-produsent, prosjektleder og kulturaktør, hovedsakelig innenfor musikk, men har jobbet mye tverrfaglig innenfor scenekunst, kortfilm, humor og litteratur. I dag jobber hun som daglig leder i den prestisjetunge litteraturprisen Brageprisen og prosjektleder i Forleggerforeningen. Chi har tidligere også jobbet hos blant annet NOPA og Kulturrådet.

Chi har mange aktive verv i styrer og fagutvalg (Norsk Publikumsutvikling, Unge Viken Teater, Music Norway, Creo Oslo, INN – etniske minoriteter i norsk kulturliv m.fl.), holder både kurs, foredrag, seminarer og kurraterer samtalepaneler. Chi er blant annet nestleder i Creo Oslo styret.

Det er med stor fordel at hun har jobbet på «alle sider» av bordet (saksbehandler/forvalter, fagutvalg og søker), vært hands-on og involvert i alle ledd av en produksjon/prosjekt og samtidig være opptatt av å gjøre feltet mer tilgjengelig og representativt, når hun skal holde kurs om søknadsskriving eller veilede folk videre i sine karrierer.

 

Foto: CF Wesenberg / Kolonihaven studio