Webinar, 19.04.2023

Streik, med Jonas Bals

Tid: onsdag 19. april kl. 09-10
Sted: Teams
Innleder: Jonas Bals

Hva er streik, og hvordan har det formet Norgeshistorien? Jonas Bals forteller om hvordan streikevåpenet er blitt brukt, og hva man har oppnådd – også i kampen for demokrati og medbestemmelse.

Jonas Bals er til daglig rådgiver i LO. Han er utdannet maler, og har i mange år vært faglig aktiv i byggebransjen. Seinere har han utdannet seg til historiker, og han har skrevet flere bøker om arbeiderbevegelsens historie, seinest «Streik! En historie om strid, samhold og solidaritet» (2021). I 2022 ga han ut håndboka «Tillitsvalgt» sammen med Helga Pedersen.

Påmelding

Klikk her for å bli med i møtet

Møte-ID: 350 824 502 264
Passord: dzDCmP

 

Digital tematime

Tematimen er en serie kortkurs på én time hvor vi inviterer til å løfte blikket og lære mer om aktuelle og overordnede politiske, historiske eller praktiske temaer. Tematimen avholdes digitalt og krever ingen påmelding. Kurset er rettet fortrinnsvis mot tillitsvalgte på alle nivå og innenfor alle bransjer og tariffområder – men Creo-medlemmer uten tillitsverv er også velkomne til å delta. Tematimen vil bestå av ca. 45 minutter forelesning med mulighet for spørsmål etterpå.