Kurs, 27.08.2021

Panelsamtale i samarbeid med Oslo Afro Arts Festival

Når: 27. august kl. 11:00
Hvor: Cafeteateret – Nordic black theatre

Påmelding her
Frokosten strømmes også via OAAF sine sider på Facebook

I denne utgaven av Frilansfrokost utforsker vi spørsmål knyttet til synlig etnisk mangfold og flerkulturell identitet i kulturlivet. Det norske kulturlivet rommer uttrykk og utøvere fra hele verden, og mange har et bevisst forhold til uttrykkene de representerer, bakgrunnen de har, og linsene de blir sett igjennom.
Vi spør: Når er jeg norsk nok – og hvorfor skal det ha noen betydning? 

Panelet, som består av utøvere med ulike erfaringer, fartstid og bakgrunner, vil diskutere hvordan de oppfatter sin identitet, sitt kunstneriske uttrykk og sin stemme – i lys av sitt virke i det norske kulturlivet. 

 

Moderator: Anab Ovidie Grand

I panelet:

B-Da Sufi er en hip-hop-arist og MC fra Vest-Afrika, som har utviklet en særegen flerspråklig stil hvor han rapper på engelsk, norsk, wolof og flere språk. Oppveksten i Gambia og Senegal har satt tydelige spor i musikken til B-Da Sufi, som etter debut-albumet “Love & Peace” (2007) ble et husholdningsnavn i Senegambia. 

Akuvi er en artist, låtskriver og entertainer med norsk-ghanesisk bakgrunn. Sounden fant hun på sin fire år lange reise til urbane Sør-Afrika, der hun studerte fred, konflikt og religion. På sin musikalske reise plukket hun opp elementer fra tradisjonell sør-afrikansk gospel, vest-afrikansk afropop, samt amerikansk hip hop og rnb.

Duduzile Mathonsi er skuespiller, skribent, stemme- og performancekunstner, og første sorte kvinne som ble uteksaminert fra Akademi for Scenekunst, med en bachelor i skuespill. Hun har lang erfaring med sørafrikansk TV-, film- og radioproduksjon, som inkluderer produksjon, regi, manusforfatter, presentasjon og skuespill. Hun er også en sertifisert journalist som har jobbet for noen av Sør-Afrikas største mediehus

Alle utøverne spiller på festivalen. Se programmet her!

Med deg på frilansfrokosten her!

 

Frilansfrokost arrangeres av Creo, MØST, Samspill og Nordic Black Theatre, denne gang i samarbeid med Oslo Afro Arts Festival.