Kurs, 04.09.2022

The Golden Age Of Broadway

Hvor: Rom for dans, Store studio
Når: Søndag 4. september, 9.30-15.00
Pris: 150 kr, betaling i døra!
Kriterier for deltakelse: For profesjonelle musikalartister og dansekunstnere med høyere utdanning eller tilsvarende.

Påmelding 

 

The Golden Age Of Broadway er perioden hvor musikalsjangeren vokste veldig og utviklet seg til det vi kjenner i dag. Sang og dans ble en mye mer integrert del av historiefortellingen. Noen av de kjente komponister fra perioden er Rodgers and Hammerstein ll, Irving Berlin og Cole Porter, i musikaler som Oklahoma, Annie Get Your Gun og Kiss Me Kate.

På workshopen skal vi jobbe med to ulike koreografier fra to musikaler fra The Golden Age. Vi fokuserer på koreografi, stil og uttrykk.

Dagen vil starte med oppvarming og teknikk. Deretter koreografi 1, lunsj, og så koreografi 2.

 

Om Patrick Terndrup: 

Patrick er utdannet fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia i 2012, og har siden medvirket i flere produksjoner i Danmark, blant annet: KINKY BOOTS og THE BOOK OF MORMON på Det Ny Teater og DISNEY’S TARZAN THE MUSICAL, RINGEREN FRA NOTRE DAME, DEN LILLE HAVFRUE OG ALADDIN på Fredericia Teater. Utover det har han medvirket i HAIRSPRAY og DIRTY DANCING i Tivoli og FLASHDANCE, SATURDAY NIGHT FEVER og GREASE hos The One And Only Musicalteater. Patrick har mottatt Reumerts Talentpris i 2014 for hans rolle som Igor i YOUNG FRANKENSTEIN.

Utover det å stå på scenen jobber Patrick som underviser og koreograf, og har koreografert produksjoner som: CABARET, SATURDAY NIGHT FEVER, THE SOUND OF MUSIC, FOOTLOOSE og GREASE. Han var også instruktørassistent/koreografassistent på AMERICAN IDIOT på Østre Gasværk i Danmark.

 

Workshopen er et samarbeid mellom MTF i Creo og PRODA.