Workshop, 09.06.2023 - 10.06.2023

Heddadagene

Workshopen arrangeres av Creo, Norsk Skuespillersenter, Skuespiller- og Danseralliansen (SKUDA).

Denne workshopen er for profesjonelle skuespillere, regissører, dansere og koreografer som ønsker å utforske nye måter å jobbe med intime scener på og gir en innføring i hvordan et samarbeid med en intimitetskoordinator fungerer.

De siste årene har synet på å jobbe med scener som inneholder intimitet, simulert sex, simulert seksuell vold og nakenhet endret seg. Med mer kunnskap om intimitet, integritet, samtykke og personlige grenser, har en ny profesjonell rolle dukket opp, med kompetanse i intimitetskoordinering og intimitetskoreografi. Målet med dette to-dagers kurset er å utforske begrepene intimitet, samtykke og personlige grenser og hvordan dette settes i forhold til visjoner og kunstneriske valg. Gjennom de teoretiske og praktiske øvelsene i kurset får du en grundig forståelse av ditt eget forhold til intime scener, en forståelse av hvordan arbeidet med en intimitetskoordinator gjøres og nye verktøy for å kunne håndtere fremtidige intime scener.

Malin B. Erikson er kvalifisert intimitetskoordinator, og den første intimitetskoordinatoren i Sverige. Malin jobber med scenekunst, TV og film.

Tid: 9. juni kl. 10-17 og 10. juni 13.30-20.00
Sted: Norsk Skuespillersenter, Welhavens gate 1, 0166 Oslo

Les mer og søk på www.skuespillersenter.no

Live podcast!
Lørdag 10. juni arrangeres det en live podcastinnspilling med workshopleder Malin B. Erikson og et knippe norske scenekunstnere. Arrangementet inngår som en del av workshopen, men er også åpen for andre interesserte. 
Les mer her.