Studerer du musikk, scenekunst eller andre kreative fag?

Meld deg inn i Creo i perioden 16. januar – 5. februar og få gratis medlemskap ut studieåret!

Tilbudet gjelder alle nye studentmedlemmer i Creo.

 

Bli medlem

Dette får du helt gratis

 

  • Veiledning i arbeidslivet
  • Juridisk rådgivning
  • Advokatbistand i jobbrelaterte forhold
  • Søknads- og kontraktshjelp
  • Fri inkassotjeneste
  • Ulykkesforsikring
  • Ansvarsforsikring
  • Markedets beste innboforsikring
  • Kurs og konferanser

Og mye mye mer..

I tillegg har du mulighet til å kjøpe Norges beste instrument- og utstyrsforsikring, Advokatforsikring fra HELP og Reiseforsikring fra Europeiske.

Visuell skillelinje

Det er tryggere å satse, når du ikke står alene

Som ung utøver eller student vil du sannsynligvis komme i situasjoner hvor du har behov for råd, veiledning og støtte fra erfarne kolleger. Arbeidslivet er uforutsigbart, og det er godt å ha noen i ryggen når du trenger hjelp. Som medlem i Creo har du alltid tilgang til informasjon, veiledning og bistand i ditt arbeidsforhold.

Creo er opptatt av at våre medlemmer har en trygg og forutsigbar arbeidssituasjon. Vi har skarpskodde saksbehandlere og jurister som bistår deg i saker som omhandler lønn, arbeidstid, ferie, permisjonsrettigheter, ansettelse, oppsigelse, kontrakter, opphavsrett og mye mer.

Visuell skillelinje

Hvem kan bli studentmedlem i Creo?

Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker, eller virksomheter med tilknytning til kulturlivet, kan bli en del av Creo-fellesskapet.

Vi har allerede mange forskjellige medlemsgrupper som inkluderer musikere, sangere, pedagoger, teknikere, dansere, tradisjonshåndverkere, motedesignere, musikkterapeuter, kirkemusikere, scenografer, dramaturger, musikalartister, statister, ledere og administratorer i kulturvirksomheter, og stadig flere slutter seg til oss. Felles for alle er at de jobber innen kunst- og kulturfeltet.

NB! For å være studentmedlemmer i Creo må studiene være din hovedaktivitet, og din årlige inntekt kan ikke overskride kr. 205 529, som er grensen for fullt stipend fra Lånekassen for et helt studieår.

Visuell skillelinje

Har du spørsmål?

Lurer du på noe angående innmeldingsprosessen eller medlemskapet generelt? Ikke nøl med å kontakte oss – vi er her for å hjelpe!

Sentralbord: 23 10 22 10
Ordinær telefontid er kl. 10.00-11.30 og kl. 12.00-14.00

E-post: kontingent@creokultur.no

 

Vi ser frem til å ha deg med i vårt kreative fellesskap!