1.mai 2020 blir annerledes – men mer viktig enn noen gang. Bli med på en landsdekkende markering av Arbeidernes dag.

Koronakrisen har vist oss hvor avhengig vi mennesker er av hverandre. Den har vist oss hvor viktig solidaritet er i våre dager, hvor sårbare vi er alene og hvor viktig det er å ta vare på hverandre. Derfor skal vi feire 1. mai i år – selv om rammene rundt oss er litt annerledes.

Årets 1. mai skal feires på www.lo.no/1mai

Det blir direktesending fra kl. 11.00. Det blir musikk, det blir kultur, vi skal høre apeller fra inn og utland, vi skal minnes de vi mistet, og du får anledning til å gå i digitalt 1. mai-tog.

Send inn din miniparole

Årets hovedparole er ”Trygghet for helse og arbeid”. Har du lyst å bidra ved å lage din egen miniparole til 1.mai? LO har laget en enkel veiledning,  slik at du kan laste opp din egen. Del gjerne din miniparole i sosiale medier med taggen #miniparole. Gå til veiledning.

Send inn en hilsen

1.mai markeres over hele landet, og LO tar gjerne i mot din lokale hilsen på dagen! Du kan laste opp din hilsen her.

Digitalt 1. mai-tog

Alle som ønsker å vise sin solidaritet kan stille seg under en parole i denne virtuelle 1. mai markeringen, og denne gang kan du også lære om, og støtte/dele saker flere steder i landet.

Hensikten med dette virtuelle «1.mai toget» er å kunne vise sin støtte og dele i sosiale medier. Med et godt engasjement kan man også vise hvor stor oppslutning de forskjellige parolene har, det kan være nyttig informasjon for mange. Kanskje vinner vi mer solidaritet, og når flere enn noen gang!
Gå til Digitale 1.mai-tog.

 

1.mai 2020 blir annerledes – men viktig. Vi håper du blir med på en fin og verdig 1.maifeiring! 🇳🇴🌹

 

Fra 1.mai 2019: