Vil du drifte og videreutvikle Norges mest spennende kulturorganisasjon?

Creo har de siste årene vært gjennom betydelige endringer med sterk utvikling og vekst. Vi søker ny daglig leder som sammen med den politisk valgte ledelsen, de ansatte og de tillitsvalgte, skal befeste og videreutvikle Creos posisjon som den ledende fag- og interesseorganisasjonen innenfor kulturfeltet.


Ansvarsområder
Daglig leder har hovedansvaret for Creos personale, økonomistyring, administrasjon og drift. Sammen med den politisk valgte ledelsen inngår daglig leder i lederteamet som har overordnet ansvar for organisasjonsutviklingen og medlemsarbeidet. Daglig leder vil også være sentral i arbeidet med å videreutvikle Creos nasjonale tillitsvalgtapparat slik at det sammen med våre ansatte og regionlag arbeider koordinert til beste for medlemmene.


Kvalifikasjoner
Creo søker en engasjert, allsidig og trygg leder. Oppgaven krever stor arbeidskapasitet med evne til oversikt, tydelig prioritering og strategisk tenkning, sammen med entusiasme, vilje og gjennomføringskraft. God økonomiforståelse er nødvendig. Med solide struktur- og systemferdigheter og evne til å skape tillit, god samhandling og et godt arbeidsmiljø, vil vår nye daglige leder være en nøkkel i den videre utviklingen av organisasjonen og våre ansatte.

Vi ser etter en person med ledererfaring fra drift av virksomheter/organisasjoner, men yrkesbakgrunnen din er ikke nødvendigvis innenfor kunst- eller kulturområdet. Personlig egnethet og egenskaper vil bli tillagt stor vekt. Organisasjonsforståelse, samt engasjement for Creos kjerneoppgaver er grunnleggende. Det er summen av motivasjon, ledelseskompetanse og personlige egenskaper som vil være avgjørende.

Creo kan love deg en hverdag med dyktige kolleger, engasjerte medlemmer og mange muligheter i en organisasjon i utvikling. Vi holder til i trivelige lokaler sentralt i Oslo, du vil få arbeidsvilkår etter tariffavtale og konkurransedyktige betingelser.

Søknad sendes til ct@creokultur.no  med frist 01.03.2020

For mer informasjon om stillingen kontakt
nestleder Christine Thomassen
E-post: ct@creokultur.no
Tlf. 95181686

 

Creo – forbundet for kunst og kultur, er Norges største og viktigste kunstner- og kulturorganisasjon og teller i dag mer enn 9000 medlemmer. Som fagforening og interesseorganisasjon deltar Creo aktivt i arbeidet for bedre rammevilkår i hele kunst- og kulturfeltet og for å styrke kunsten og kulturens posisjon i samfunnet. Vi organiserer utøvende kunstnere, pedagoger og en rekke andre yrkesutøvere og studenter innen kunst- og kulturfeltet, og arbeider for gode lønns-/honorar- og arbeidsvilkår for medlemmene. Alle yrkesutøvere som har sin inntekt fra musikk, scenekunst eller andre kunst- og kulturrelaterte yrker kan bli medlem i Creo. Creo er tilknyttet Landsorganisasjonen i Norge (LO).