– Me er stolte av å gå foran i forminga av framtidas kulturbransje.

22. mai 2024 ble det opprettet Creo-klubb på Dokkhuset i Trondheim. Initiativtakerne er en ivrig gruppe arrangementsansvarlige, som til daglig sørger for koordinering, sikkerhet og avvikling av konsertene på et av Norges viktigste spillesteder.

 Opprettelsen av klubben er en del av Creos satsing på fagorganisering av produksjons – og sceneteknisk personell, og inngår i forbundets arbeid for flere tariffavtaler i kulturbransjen. 

Vi ønsker klubben på Dokkhuset velkommen inn i fellesskapet og gleder oss til å bidra i det viktige arbeidet de er i gang med. Organiserte medlemmer og dyktige tillitsvalgte er ryggraden i Creos organisasjon og vi er helt sikre på at våre medlemmer på Dokkhuset vil bidra til å styrke spillestedets viktige posisjon i Trondheim», sier nestleder Christine Thomassen. 

Ny tillitsvalgt Steinar Bolstad Skålid er entusiastisk over engasjementet som har oppstått rundt fagorganiseringen på Dokkhuset.

 Det skjer mykje spennande utvikling ved Dokkhuset Scene om dagen, og ved at dei ansatte fagorganiserast håpar vi å bidra til at desse endringane står i stil til ein framtidsretta drift. Me er stolte av å gå foran i forminga av framtidas kulturbransje!

 

Foto: (tatt av forbipasserende) fra venstre: Steinar Bolstad Skålid, Anne Handeland, Vibeke Juell Bugge, Emil Bø, Guro Kvåle, Anna Ueland.