Bli studentmedlem i Creo innen 5. februar 2023 og få gratis medlemskap ut semesteret.

Med over 10 500 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon.  Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker kan bli medlem i Creo. Vi organiserer blant annet musikere, dansere, pedagoger, klesdesignere, administrasjon, tradisjonshåndverkere, produsenter, musikkterapeuter, scenografer, dirigenter, inspisienter og mange flere!

Melder du deg inn i Creo 16. januar – 5. februar får du gratis studentmedlemskap ut semesteret. Tilbudet gjelder alle nye studentmedlemmer i Creo. Øvrig pris er 600 kroner i året.

Les mer

Creo har erfaring og kompetanse til å bistå deg i de utfordringene du måtte møte

Rådgivning og bistand

Som medlem i Creo har du alltid tilgang til juridisk rådgivning og bistand i jobbrelaterte forhold. Dette gjelder enten du er arbeidstager, frilanser, eller selvstendig næringsdrivende. Vi hjelper deg med kontrakter, opphavsrett, ukompensert arbeidstid, feil lønnsutbetaling, inkassotjenester og trygderettigheter.

Creo bistår selvfølgelig også når det kommer til alvorlige hendelser i arbeidslivet, som for eksempel trakassering og oppsigelser. I Creo jobber det jurister og advokater med spisskompetanse på arbeidslivet i kulturbransjen. Du kan være trygg på at vi har erfaring og kompetanse til å bistå deg i de utfordringene du måtte møte.

Gode medlemsfordeler

Som medlem i Creo får du inkludert ulykke-, ansvar-, og innboforskring, samt grunnforsikring. I tillegg får du tilgang til markedets beste instrument- og utstyrsforsikring, advokatforsikring og reiseforsikring. Du får også kurs, veiledning og informasjon knyttet til ditt arbeidsforhold. Vi hjelper deg med temaer som tilknytningsform, skatt, søknadsskriving, frilanssatser og mye mer.

Sammen står vi sterkere!

I Creo mener vi at kulturbransjen står sterkere sammen. Dette gjelder som bransje, men også når vi står sammen på arbeidsplassen. I fellesskap er det mulig å forhandle frem gode løsninger for både arbeidstagere, arbeidsgivere og bransjen som helhet.

Les mer og meld deg inn