-Identitet og branding i musikkbransjen-

Creo, Samspill, Nordic Black Theatre og MØST samarbeider om serien FRILANSFROKOST, og i år arrangerer vi frokost under Oslo Afro Arts Festival.

Fredag 23. august 2019 kl. 11:00–13:00
Nordic Black Theatre & Cafeteatret

I PANELET:
Miss Tati (NO)
Blessing Chimanga (ZW)
Pasha (NO)
Kaja Gunnufsen (NO)

MODERATOR:
Nosizwe Baqwa (NO)

Vi ønsker å snakke utover teknikaliteter med branding og identitetsbygging, og fokusere mer på den enkelte artists karrierehistorikk sett i sammenheng med hvor man kommer fra, og hvilke omgivelser man har utviklet seg i. Vi skal se på hvordan branding og identitetsbygging manifisterer seg i ulike kontekster, og hvordan ens bakgrunn kan påvirke ens identitet som artist.

Spørsmålene vi stiller er:

  • Hvilke forutsetninger for suksess fantes/finnes i din kontekst?
  • Hvilke utfordringer kan man møte, og hvordan håndtere de?
  • Hvilke strategier har du benyttet deg av i din karrierebygging?
  • Hvem var/er dine nøkkelpersoner?
  • Hvordan identifiserer du mulighetene?

 

Vi har valgt panelister basert på deres kontrasterende og interessante bakgrunner:

  • Blessing Chimang, som kommer og jobber Zimbabwe har hatt en imponerende internasjonal karriere. Vi vil vite mer om hvordan man kommer seg frem som musiker i et land med diktatur, lite/ingen respekt for musiker som yrkesvalg og null subsidier.
  • Miss Tati har jobbet systematisk for å komme dit hun er i dag. Hvordan har hennes kulturelle bånd vært en del av identitetsbyggingen?
  • Hvordan er det for Pasha å være ung hip-hoper i Norge i dag? Er det støtte i miljøet? Hva inspirerte ham og hvordan bygger han sin musikeridentitet?
  • Hvordan bruker Kaja Gunnufsen sin historie i musikken om livets hverdagsmelankoli?
  • Nosizwe trenger ikke introduksjon når hun gjester scenen som moderator på Cafeteateret. Hun har spilt Nina Simone 3 år på rad i deres fantastiske omgivelser, vært ordstyrer på deres teaterfestivaler og deltager på deres Arttalks. Hun er en multikunster, som alltid har mange jern i ilden. Med røtter både i Norge og i Sør Afrika, bærer hun med seg et kunstnerisk engasjement, og et samfunnsengasjement, som gjennomsyrer alt hun gjør.

 

Vi byr på gratis kaffe og billig frokost – ARRANGEMENTET ER GRATIS! 🙂

PÅMELDING HER:
https://www.mxst.no/pamelding?field_kursp_melding=23109

Visuell skillelinje

OSLO AFRO ARTS FESTIVAL (OAAF)
Oslo Afro Arts Festival (OAAF) er en pulserende musikkfestival som feirer Afro Arts: kunst og musikk med røtter fra afrikanske tradisjoner og kulturer. Festivalen foregår på ulike scener og lokasjoner på Grønland i Oslo.

Festivalen ønsker å synliggjøre den enorme bredden som finnes i afrikansk kunst- og kulturarv, og være en plattform for dette.
Programmet består av konserter, spoken-word, dans, bokbad, workshops, debatter og arrangementer for barn og ungdom. I tillegg arrangerer vi bakgårdsfest med konserter, marked, verksteder, matsalg og aktiviteter for barn og unge.