LO Kommune inviterer medlemmer, tillitsvalgte, ansatte i forbundene i og andre samarbeidspartnere til en nyskapende og engasjerende digital opplevelse.

På grunn av koronaviruset blir årets Kommunal heldigital: Konferansen direktesendes fra Riksscenen og legges ut på www.kommunal.no

Det blir faglig påfyll, politisk debatt, humoristiske innslag, kunst og kultur. Fysiker og programleder Selda Ekiz og journalist og forfatter Erik Aasheim skal lede årets digitale konferanse. Jonas Gahr Støre, Audun Lysbakken, Trygve Slagsvold Vedum, Bjørnar Moxnes og Une Bastholm er klare for debatt om klima, sikkerhet og beredsskap. Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup kommer også – sammen med en rekke andre spennende politikere, samfunnsdebattanter, kunstnere og artister.

 

Tid: 4. november 2020 kl. 10.00 – 15.10.

For oversikt over bekreftede bidragsytere, se her.

Programmet finner du her.

 

I år ønsker vi å se fremover. Et kjennetegn ved Norge er fellesskap. Fellesskap bygger på tillit til hverandre og til samfunnet. Den norske modellen er bygd på nettopp dette. Gjennom koronakrisen har vi sett hvor avhengige vi er av tillit til hverandre og i møte med resten av samfunnet. Samtidig står vi overfor store klimautfordringer. Da spiller sikkerhet og beredskap en viktig rolle. Hvor god er egentlig beredskapen i Norge? Har vi det som skal til for å løse morgendagens utfordringer? Vil tillit til fellesskapet fortsatt være et kjennetegn ved det norske samfunnet i åra fremover? Alt dette og litt til søker vi svar på under årets Kommunal!

 

Meld deg på til årets digitale konferanse nå!

Deltakelse er gratis!