Fagdøgn for musikere

Fagdøgn for musikere er et tilbud for deg som vil lage konserter for barn og unge! Det hele foregår 25.-27. oktober i Larvik og vi har kun et begrenset antall plasser.

Søknadsfrist er 15.august. Søk om din plass nå!

 Fagdøgnet inkluderer 

  • Et inspirerende fagprogram med seminarer og workshops 
  • Se et mangfold av konserter for de yngste 
  • Møt dyktige bransjekollegaer 
  • 2 netter Farris Bad 
  • Reise t/r Larvik 
  • Delegatpass Marked for Musikk 

 

Les mer

Søk om plass

Fagdøgn for musikere arrangeres av: Kulturtanken, Marked for musikk, Creo og Musikkontoret ØKS.

Visuell skillelinje

Fra deltakere i 2021:

«Det var kjempespennende å være en del av Fagdøgn for musikere! For fremtidige produksjonssøknader var det utrolig nyttig å få mer innblikk i hvordan hele DKs-systemet fungerer, og snakke med de som velger ut produksjoner. Det aller beste var likevel å se en hel haug av andre utøveres produksjoner for barn og unge, og bygge nettverk med andre utøvere. Jeg ble så inspirert til å lage kule, fine og viktige musikkproduksjoner for barn og unge etter fagdøgnet. Anbefales til alle som har lyst til å lage musikk og musikkproduksjoner rettet mot barn og unge!” Haley Shea, Sløtface (deltaker 2021)

«Som utøver i DKS reiser man rundt med sin egen produksjon, og aner lite om hva alle de andre holder på med. Derfor er det fantastisk at også vi utøverne nå har fått en møteplass der vi kan lære av, om og med hverandre. At man i tillegg får oppleve førsteklasses produksjoner fra inn- og utland er en skikkelig inspirasjonsboost! Nevnte jeg spa-avdelingen på Farris Bad?» Maria Eikefet, Allegria (deltaker 2021)

«Fagdøgnet var en veldig fin møteplass der jeg var heldig å få møte så mange spennende mennesker fra forskjellige musikalske miljøer og med ulike musikalske bakgrunner. Det var også fint å få oppleve den fine plattformen og utstillingsvinduet som Marked for Musikk er. I tillegg var det faglige påfyllet veldig bra så jeg kan sterkt anbefale det videre til andre!» Ole M. Aagenæs (deltaker 2021)