Er du Creo-medlem og jobber som frilanser eller selvstendig næringsdrivende?

Som Creo, og LO medlem, har du allerede tilgang til en rekke fordeler, både gjennom Creos ulike ordninger og tilbud, og gjennom LO favør programmet.

LO Selvstendig er et samarbeid mellom LO-forbund som organiserer selvstendig næringsdrivende og frilansere. Utover alle fordelene du allerede har, tilbyr også LO Selvstendig økt trygghet gjennom gode medlemsfordeler og nyttige verktøy.

LO Selvstendig arbeider politisk for denne delen av arbeidslivet, og arrangerer også relevante kurs og seminarer rettet mot disse gruppene.

Les mer her

Få tilgang til fordeler som selvstendig

For at du som selvstendig Creo medlem skal kunne nyte godt av disse tilleggsfordelene må du logge deg inn i Medlemsportalen og legge inn organisasjonsnummeret ditt under fanen inntekt.

Creo vet at svært mange av våre medlemmer har en kombinasjon av ansettelser, frilans- og næringsvirksomhet, og at også mange i større faste stillinger også har et enkeltpersonsforetak. LO Selvstendig er tilgjengelig for alle selvstendige, uavhengig av hvor stor grad av din arbeidshverdag dette utgjør.

Skulle du ha spørsmål så kontakt gjerne Creos medlemsservice. Vi er her for å hjelpe deg!