Konsertkonferanse om grønn omstilling

Kunstnernettverket Spillerommet og Universitetet i Oslo inviterer til konferanse med levende musikk og samtale om musikkens rolle i miljøkampen.

25. mai kl. 17:30-21:00 i Universitetets Aula
Kjøp billett

Gjennom hele det siste århundret har musikere tatt tydelige standpunkt, ikke minst i kampen for sosial rettferdighet. Hvordan er samfunnsengasjementet blant musikere i dag, i en tid hvor klimaendringene truer eksistensgrunnlaget til millioner av mennesker verden over?

Spilleromkonferansen 2023 ser nærmere på kunsten og musikkens muligheter i kampen mot global oppvarming: Hvilke former tar engasjementet? Hvilke historier fortelles? Er det mulig for musikkbransjen å stå samlet om en felles sak og lede an i det grønne skiftet?

Arrangementet skjer i universitetets unike Munch-dekorerte aula, som har over hundre års musikkhistorie i veggene, i samarbeid med organisasjonene Creo, NOPA og GramArt.

Vel møtt til en kveld som er både kunsten og saken verdig!

Medvirkende:

Konferansier Knut Schreiner, Anette Trettebergstuen, Ella Marie Hætta Isaksen, Selma French, Solveig Slettahjell/Tankesmia Kraft, Karl Seglem, Andreas Wahl, Ragnhild Nilsen/Klimapsykologene, Samsaya Sharma/NOPA, Claes Olsen/Øyafestivelen, Silje Larsen Borgan/Little Big Sister, initiativtakere Marte Wulff og Einar Flaa m.fl.

Alt om Spillerommet og initiativtakerne her
Kjøp billett her