Frilansfrokost om psykisk helse i kulturbransjen

Når: 14.oktober, klokken 11.00
Hvor:
Uhørt, Oslo
Påmelding 

Frilansfrokost har tidligere tatt opp flere temaer knyttet til mental helse. 14. oktober markerer vi igjen verdensdagen for psykisk helse, som i 2022 har temaet: Vi trenger hverandre. Løft blikket!

Kulturarbeidere står i et arbeidsliv som i høy grad er preget av konkurranse, prestasjonspress, stor arbeidsbelastning, manglende trygderettigheter og usikre arbeidsforhold og økonomi. Kulturbransjen er også en sammensatt bransje, som består av svært ulike mennesker – og ulike mennesker har ulike måter å håndtere psykisk helse på.

I dette panelet skal vi snakke om ulik kultur i kulturbransjen. Og om hvilke ulike forhold som utfordrer vår mentale helse i arbeidshverdagen. Vi møter både de som jobber på scenen, og de som jobber bak scenen. Hva har vi til felles? Hvor er vi ulike? Og hvordan kan vi best ivareta hverandre?

Vi inviterer alle i bransjen til å delta på denne viktige panelsamtalen, og gjerne også dele sine egne erfaringer og innspill. Vi byr på kaffe og lett frokost.

Arrangementet er helt gratis, men det er viktig at du melder deg på, så vi vet hvor mange som kommer!

Meld deg på her! 

Visuell skillelinje

Panel

Tord Skagestad Wold er samtaleterapeut i NION. Han har en mastergrad i klinisk-helsepsykologi fra ELTE i Budapest, og jobber til daglig på en privat rusklinikk.

 

Michelle Ullestad har vært på radaren det siste året som en spennende nykommer i det norskspråklige popuniverset. Hennes usedvanlige ærlige tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet entusiastiske anmeldelser og lovord i norsk presse og bransje.

Foto: Irene Ulveseth

 

Kimarius Abrahamsen er lys- og scenedesigner. Med sitt brennende engasjement for musikk, teknologi, og scenekunst, har han jobbet og turnert med en rekke artister de siste årene, blant annet Cezinando, Nils Bech, Broiler, Kjartan Lauritzen, Kamelen, Arif og Unge Ferrari, for å nevne noen.

Foto: Henrik Beck Kæmpe

 

Christine Thomassen er nestleder i Creo. Christine har bakgrunn som solist ved Den Norske Opera & Ballett, hvor hun jobbet i nesten 20 år. Hun jobber for å bygge opp det medisinske fagområdet Scenekunstmedisin.

 

Moderator 

Kjetil F. Wevling er for tiden fungerende daglig leder i Kulturrom, og jobber vanligvis som fagansvarlig samme sted med ansvar for bransjeutvikling, kompetanseheving og mangfold innenfor sceneteknisk bransje. Han er i tillegg musiker og komponist i rockebandet Razorbats og popbandet Surferosa, som han reiste verden rundt med på 2000-tallet.

Visuell skillelinje

Denne Frilansfrokosten arrangeres av Creo, Kulturrom, MØST, Samspill og Nordic Black Theatre

Les mer om verdensdagen for psykisk helse