Føler du deg usikker på skattemeldingen? Brenner du inne med ubesvarte spørsmål? Bli med på Webinar!

Dette webinaret er kun tilgjengelig for medlemmer i Creo. Det passer for deg som vil sende inn næringstall/næringsspesifikasjon for 2022 via Skatteetatens innsendingsløsning, og som er litt usikker på hvordan du gjør det.

Tid: Torsdag 11. mai 2022 kl. 10:00-11:30
Påmelding

Kursinnhold

  • Nye regler for innsending av skattetallene/ny skattemelding for selvstendig næringsdrivende. Gjelder skattemeldingen for 2022.
  • Viktige fradrag du som selvstendig næringsdrivende må passe på å få med deg i regnskapet for 2022.
  • Praktisk eksempel på utfylling av næringsspesifikasjonen via Skatteetatens innsendingsløsning.
  • Regelendringer for selvstendig næringsdrivende i 2023.
  • Spørsmål og svar

 

NB! Du kan bruke Skatteetatens innsendingsløsning også om du bruker et regnskapssystem og ønsker å spare noen kroner på innsending. Dette kan være aktuelt hvis du for eksempel har enkle skatteforhold og få bilag/regnskapskontoer.

På webinaret lærer du også mer om viktige fradragsmuligheter – og om nyheter for ENK/selvstendig næringsdrivende i 2023.

Visuell skillelinje

Gjennomføring

Webinaret holdes direkte på nett, og varer inntil 1 time og 30 minutter inkludert spørsmål.

Deltakerne på kurset får også opptak i etterkant. Opptaket er tilgjengelig fram til 31. mai 2023 (samme dato som fristen for å sende inn skattemeldingen).

Visuell skillelinje

Påmelding

Vi har maks 30 plasser på kurset, så her er det først til mølla. Det er svært viktig at du gir oss beskjed så fort som mulig om du likevel ikke får deltatt, slik at vi kan gi plassen din til noen andre.

Meld deg på her

For spørsmål om kurset, send mail på: lkr@creokultur.no

Visuell skillelinje

Om kursholder

Paal Stavrum er faglitterær forfatter, kurs- og foredragsholder, og har i mange år holdt kurs om skatt og økonomi for norske småbedrifter.

Han er medforfatter av fagboka «Fra gründeridé til suksess», og har overtatt ansvaret for innholdet i e-bøkene i DrivBedre-serien etter Otto Risanger. Paal er også bedriftshjelper via den medlemsbaserte e-læringstjenesten Miniforetak.no.