9.–11. november i Trondheim

Kjære landsmøtedelegat,

Creo er, og skal være, Norges største og viktigste fagforbund og interesseorganisasjon innen kunst- og kulturfeltet. Vi er et sammensatt samhold bygget på solidaritet og fellesskap – og erkjennelsen av at mange er sterkere enn én.

Creo har de siste årene vært i stor vekst og utvikling, og forbundet vårt består nå av over 10.500 medlemmer som arbeider innen kunst- og kulturfeltet! Tradisjonelle medlemsgrupper har ønsket nye grupper velkommen, og ansvaret Creo har tatt for hele kulturlivet gjennom pandemien, har resultert i at både feltet og organisasjonen har kommet styrket ut. Vekst har bidratt til innflytelse – innflytelse har igjen bidratt til vekst.

Landsmøtet er Creos høyeste myndighet, og i november skal vi sammen stake ut kursen for de neste fire årene. Delegatene har etter vedtektene frie mandater, og det er hver enkelt delegats overbevisning og stemme som i hver enkelt sak bidrar til å forme Creos framtid. Vi skal diskutere både politikk og organisasjonsutvikling, og vedtakene vi fatter vil bli avgjørende – ikke bare for forbundet vårt, men for kunst- og kulturlivet i Norge.

Med sakspapirene ute, er landsmøtet på mange måter nå i gang. Vi har stor tro på at vi sammen vil ta gode valg og beslutninger når landsmøtet samles i Trondheim i november.

Vi ønsker alle en god start på landsmøtet 2022!

Visuell skillelinje

Dette må du huske før landsmøtet

På landsmøtet tar vi i bruk MyMeet. Det er viktig at alle er godt forberedt og klar for å bruke dette verktøyet.

Vi har fire viktige oppfordringer å komme med før vi treffes i Trondheim:

  1. Husk PC + Lader.
  2. MyMeet utvikles for nettleseren Chrome, vi anbefaler derfor å installere ned Google Chrome.
  3. Test innlogging på forhånd. Dere vil få en e-post med innloggingsinfo fra MyMeet før landsmøtet.
  4. Se denne filmen i god tid før landsmøtet:  Intro til MyMeet (Varighet: under 5 min).

Visuell skillelinje

Sakspapirer

I henhold til Creos vedtekter skal sakliste med forslag, innstillinger og valgkomiteens forslag sendes de valgte delegatene, tillitsvalgte med møterett og regionlagene senest én måned før møtet. Noen saksdokumenter har allerede blitt delt, de resterende dokumentene er nå klare, og alt ligger samlet. Det er viktig at dere setter dere godt inn i alle saker, og igjen, ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål.

Gå til sakspapirer

Visuell skillelinje

Gjennomføring av landsmøtet

Saklisten til landsmøtet 2022 er omfattende, og det er mye vi skal gjennom på kort tid. For å bidra til at alle møtedeltakerne skal kunne delta aktivt, har vi laget noen videoer med viktig informasjon om gjennomføring av landsmøtet, samt noen tips til deg som delegat. Også disse ber vi dere se på for å være godt forberedt.

Gå til informasjonsvideoer

Visuell skillelinje

Reise og opphold

Du vil motta en egen e-post fra Berg-Hansen med lenke til påmelding til Creos landsmøte. Når du har meldt deg på har du også automatisk booket hotell. Du skal altså ikke booke hotell selv.

Alle deltakere må bestille reisen til Trondheim selv via Berg Hansen. Dette gjelder både bestilling av tog og fly.

Les mer om hvordan du bestiller reise