Som medlem i Creo har du alltid en sterk fagforening i ryggen!

Med snart 11 000 medlemmer er Creo Norges største kunstnerorganisasjon. Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker, eller virksomheter med tilknytning til kulturlivet, kan bli medlem.

Start innmelding

 

Dette får du

  • Veiledning og bistand i arbeidslivet
  • Juridisk rådgivning
  • Advokatbistand i jobbrelaterte forhold
  • Søknads- og kontraktshjelp
  • Ulykkes- og ansvarsforsikring
  • Markedets beste innboforsikring

Og mye mye mer..

I tillegg får du tilgang til Norges beste instrument- og utstyrsforsikring, Advokatforsikring fra HELP og Reiseforsikring fra Europeiske.

Visuell skillelinje

Dette koster det

Medlemskontingenten fastsettes på grunnlag av din brutto årsinntekt fra arbeid eller virksomhet innenfor Creos faglige organisasjonsområde. Kontingenten i Creo skal utgjøre 1,70 prosent av brutto inntekt.

Vi tilbyr også student- og elevmedlemsskap for kr 600,- pr år.

 

Medlemskap
+ Innboforsikring
+ Ansvarsforsikring
+ Ulykkesforsikring
+ Grunnforsikring
+ OU-midler
...

Det er tryggere å satse når du ikke står alene

Arbeidslivet er uforutsigbart, og det er godt å ha noen i ryggen når du trenger hjelp. Som medlem i Creo har du alltid tilgang til informasjon, veiledning og bistand i ditt arbeidsforhold.

Creo er opptatt av at våre medlemmer har en trygg og forutsigbar arbeidssituasjon. Vi har skarpskodde saksbehandlere og jurister som bistår deg i saker som omhandler lønn, arbeidstid, ferie, permisjonsrettigheter, ansettelse, oppsigelse, kontrakter og opphavsrett.

 

Visuell skillelinje

Hvem kan bli medlem i Creo?

Alle som har inntekt fra kunstneriske eller kunstpedagogiske yrker, eller virksomheter med tilknytning til kulturlivet, kan bli en del av Creo-fellesskapet.

Vi har allerede mange forskjellige medlemsgrupper som inkluderer musikere, sangere, pedagoger, teknikere, dansere, tradisjonshåndverkere, motedesignere, musikkterapeuter, kirkemusikere, scenografer, dramaturger, musikalartister, statister, ledere og administratorer i kulturvirksomheter, og stadig flere slutter seg til oss. Felles for alle er at de jobber innen kunst- og kulturfeltet.

Jo flere vi er, desto større gjennomslagskraft har vi!

 

Start innmelding

Visuell skillelinje

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!

Sentralbord: 23 10 22 10
Ordinær telefontid er kl. 10.00-11.30 og kl. 12.00-14.00

E-post: kontingent@creokultur.no