I Creo har vi troen på at kulturbransjen bør stå samlet for å kunne medvirke og forme norsk kulturpolitikk. Som Norges største kunstnerorganisasjon jobber vi aktivt for at politikere og beslutningstagere skal ha god innsikt i og forståelse for hvordan kulturbransjen fungerer. På den måten kan vi sikre at gode beslutninger blir tatt, og at vi får en norsk politikk som styrker kulturen og alle som jobber i den.

Bli medlem i Creo

Bli med på å styrke norsk kulturpolitikk

I fellesskap kan vi lykkes

Verden endrer seg hele tiden, og Creo jobber aktivt for å sikre at politikken hele tiden speiler realitetene i kulturbransjen. Det er ingen hemmelighet at styrken ligger i antall. Om kulturbransjen klarer å samle seg, vil man også ha større innflytelse på politikken. Som medlem i Creo vil du være med å styrke fellesskapet i bransjen.

Creo representerer over 10 500 medlemmer i kulturbransjen. Om du står på, eller bak scenen. Opptrer på festival, eller arrangerer festival. Om du er danser, eller kostymedesigner. Underviser, eller spiller i band. Er du en del av kulturbransjen, kan du bli medlem i Creo.

Bli med på å styrke norsk kulturpolitikk! Som medlem får du også sikkerhets i arbeidslivet gjennom gratis bistand og rådgivning. Vi forhandler gjerne lønns- og arbeidsvilkår for deg som arbeidstaker, og ta gjerne en titt på individuelle goder og forsikringer du får med i medlemskapet ditt.

 

Les mer om medlemskap i Creo